http://statholdergaarden.no/uploads/images/main/sg-main.jpg
http://statholdergaarden.no/uploads/images/main/sh-main.jpg
http://statholdergaarden.no/uploads/images/main/bent-main.jpg

 

Klassisk og moderne

Vi holder lukket i påskeferien, første åpningsdag blir
tirsdag 7/4. Vi ønsker deg en fin påske.
Statholdergaarden er Bent Stiansens gourmetrestaurant. Bent Stiansen ble i 1993 verdensmester i kokekunst, Bocuse d`Or. Nylig ble restauranten også utpekt av CNN blant kun 15 restauranter i hele verden.

 

 

Historisk beruselse

Vi holder lukket i påskeferien, første åpningsdag
blir tirsdag 7/4. Vi ønsker deg en fin påske.
Statholderens Mat og Vinkjeller er vår uformelle restaurant som ligger under Statholdergaarden. Vår spesialitet er en spennende 10 retters meny som skifter tema hver sjette uke. Disse menyene er meget populære og er rimelig priset.